kamasutra pe facebook

Pozitii in timpul sarcinii

Pozitia “pe la spate” este una dintre cele mai bune pozitii pentru contactul sexual in timpul sarcinii.

Sarcina este perioada in care corpul unei femei trece prin numeroase schimbari. Pentru a experimenta un contact sexual in timpul sarcinii satisfacator, avem nevoie de o abordare originala. A face sex in timpul sarcinii este o decizie importanta pentru ambii parteneri si care necesita in acelasi timp multa rabdare. Deci, care este cea mai buna pozitie pentru contactul sexual in timpul sarcinii?
 
Atunci cand aveti contact sexual in timpul sarcinii ar trebui sa uitati de pozitia misionarului si sa va concentrati asupra stimularii sfarcurilor.

Gasiti cea mai buna pozitie pentru contactul sexual in timpul sarcinii
Un cuplu trebuie sa experimenteze pentru a gasi cea mai buna pozitie pentru contactul sexual in tmpul sarcinii. Pozitia trebuie sa fie adaptata in functie de burtica femeii insarcinate si de pozitia fatului. Este cel mai bine sa uitati de pozitia misionarului, pentru ca este multe prea inconfortabila.
Cea mai buna pozitie pentru contactul sexual in timpul sarcinii este pozitia in care femeia sta deasupra si asa-numita pozitie “pe la spate”. Aceste doua pozitii sunt adecvate in special dupa primele patru luni de sarcina, atunci cand fizicul unei femei sufera anumite schimbari chiar vizibile si pozitia standarda a misionarului ar putea sa fie dureroasa pentru o femeie.

Contactul sexual in timpul sarcinii conform Idiot's Guide to Amazing Sex
Majoritatea femeilor afirma faptul ca ele considera pozitia in care ele stau deasupra ca fiind cea mai buna pentru contactul sexual in timpul sarcinii, pentru ca le permite sa controleze ritmul si adancimea penetrarii. Pozitia “din lateral” este foarte similara, mai ales daca femeia o ajusteaza in pozitia “lingura” care ii va permite sa experimenteze penetrarea directa.

Pozitia “pe la spate” este una dintre cele mai bune pozitii pentru contactul sexual in timpul sarcinii
In aceasta pozitie, greutatea bebelusului este transferata complet de la abdomen si nu pune presiune asupra spatelui care sufera deja din cauza sanilor mai mari. Aceasta pozitie permite stimularea clitorisului si ca femeia sa poata experimenta o penetrare foarte adanca pentru ca nu se simte inhibata de burtica ei insarcinata.

Daca nu puteti renunta la pozitia misionarului, femeia ar trebui sa stea pe spate si o puteti penetra din lateral. S-ar putea ca ea sa nu fie complet fericita pentru ca va trebui sa isi ridice picioarele pentru ca burta sa nu o deranjeze, dar pozitia este fara indoiala foarte potrivita pentru femeile insarcinate.
O alta optiune este sa incercati “pozitia stand” astfel incat partenerii sa se priveasca unul pe celalalt in ochi. Pentru aceasta pozitie partenerul sta intre picioarele ei. Dar aceasta pozitie poate sa fie practicata doar daca nu aveti o sarcina prea inaintata si daca burtica nu va incurca prea mult. Pozitia este excelenta si pentru stimularea sanilor si a sfarcurilor.

Contactul sexual in timpul sarcinii depinde si de partener
Maternitatea este perioada in care totul se schimba si este nerezonabil sa ne gandim la faptul ca nu vor fi complicatii in ultimele luni de sarcina. De aceea, cel mai bine este sa acceptam schimbarile cu o atitudine pozitiva si sa fiti alaturi de partenera voastra insarcinata atunci cand are nevoie de voi cel mai mult.

Daca observati ca nu-i place o anumita pozitie sexuala in timpul sarcinii ar trebui sa o ajustati in functie de ea si sa folositi pozitiile care ii plac. Acoradti o atentie speciala sfarcurilor ei si daca nu vrea sa fie penetrata, oferiti-i un contact sexual oral sau o mangaiere a clitorisului pana la orgasm. Atentie insa, sexul oral nu este recomandat in ultimele luni de sarcina.

 

Produse recomandate

Citeste si asta