kamasutra pe facebook

Cum sa-i excitati sfarcurile

Lingeti-le, dezmierdati-le si ciuguliti-le, strangeti-le cu degetele, faceti orice ii place sfarcurilor lui.

excitarea sfarcurilor

Ati crezut ca doar femeilor le place sa le fie stimulate sfarcurile in timpul contactului sexual? Cu siguranta nu. Sfarcurile sunt o puternica zona erogena si pentru barbati. Prin simpla lingere a sfarcurilor lui unii barbati pot deveni foarte excitati si pot avea o erectie puternica. Aceste zone erogene barbati cresc intens placerea in timpul preludiului.
 
Preludiu: lingerea si excitarea sfarcurilor lui
Cand va concentrati asupra partenerului vostru cu limba, nu va concentrati doar asupra organul lui sexual, ci includeti-i intregul corp. Desi multi barbati ar putea fi surprinsi, este adevarat ca va puteti excita partenerul prin simpla lingere a sfarcurilor lui intr-un asemenea fel incat sa aiba o erectie puternica. Asa ca nu va temeti sa va jucati cu sfarcurile lui in timpul preludiului. Faceti-o usor si simplu si lingeti-le la fel cum face si el cu ale voastre. Le puteti suge sau sa le strangeti usor cu buzele voastre. Pentru o excitare sfarcuri mai puternica, puteti adauga sirop de ciocolata, iaurt, gheata sau frisca pentru a indulci placerea.
 
Cand are orgasm, opriti-va din excitarea sfarcurilor lui, strangeti-i sfarcurile – usor
Puteti face mai multe lucruri cu barbatii mai curajosi carora le place sa duca mai departe jocurile sexuale. Daca observi ca ii place cu adevarat sa aiba parte de o excitare sfarcuri cu gura, puteti fi putin mai obraznica. Mana vi se poate misca pe penis, pe care sa incepeti sa il mangaiati tandru, in timp ce incepeti sa-i oferiti o excitare sfarcuri mai puternica. Le si puteti musca usor. Daca nu ii place, ramaneti la stimularea cu buza si limba. Daca te incurajeaza si se vede ca ii place aceasta excitare sfarcuri, continua sa-i musti sfarcurile usor si cresteti intensitatea muscaturilor treptat. In timp ce o mana este pe penis, folositi-o pe cealalta pentru a strange un sfarc, in timp ce ciuguliti celalalt sfarc cu dintii. In acest fel, partenerul vostru va experimenta trei feluri de stimulare in acelasi timp. Va puteti muta gura si pe organul lui sexual in timp ce-i oferiti o excitare sfarcuri cu ajutorul prinderii acestora printre degete.

Jocuri SM pentru excitare sfarcuri barbati
Fanii erotismului sadomasochist vor duce stimularea sfarcurilor chiar mai departe. In mod normal, rostul intregului joc este acela ca placerea sa fie placuta, care cauzeaza extaz adevarat atunci cand este combinat cu sentimentele de dominare sau subjugare. Stimularea include aici si accesorii precum ceara si clipsuri pentru haine sau par. Daca tie si partenerului tau va plac asemenea jocuri si preludiul vostru nu cunoaste cu adevarat limite, atunci puteti duce stimularea sfarcurilor la extreme. Partenerul vostru ar trebui sa fie foarte excitat tot timpul pentru ca doar astfel ii va placea aceasta actiune indrazneata. Daca va decideti sa includeti ceara, asigurati-va ca o picurati de la inaltimea potrivita. Atunci cand lumanarea este prea aproape de corp, placerea se poate transforma usor in durere si ranile de pe corp ar putea sa fie permanente. Inaltimea recomandata de la care sa picurati ceara este de la 40 centimetri. In cazul in care partenerul vostru va incurajeaza sa folositi cleme pentru excitare sfarcuri, nu va fie frica sa-i indepliniti dorinta. Va recomandam sa folositi cleme de par obisnuite din fier pentru ca sunt suficient de tandre, dar totusi va ofera o strangere ferma. Asezati-le pe fiecare sfarc in parte. Stimulati-i sfracurile cu limba atunci cand sunt stranse in acel fel.

Excitarea sfarcurilor lui in timpul contactului sexual
Ii puteti stimula sfarcurile si in timpul contactului sexual. Lingeti-le, dezmierdati-le si ciuguliti-le, strangeti-le cu degetele, faceti orice ii place la sfarcuri. Aceasta excitare sfarcuri se va simti cu siguranta bine in timpul penetrarii si il va duce spre un orgasm puternic. Cand vedeti ca este pe cale sa termine, nu ii mai lingeti, mangaiati si ciuguliti sfarcurile pentru ca devin atat de tari in timpul orgasmului incat nu se va mai simti atat de bine. Intreaga actiune se va termina fara indoiala magnific daca ii ciupiti usor sfarcurile in acel timp.