kamasutra pe facebook

Excitare cu un cub de gheata

Excitarea partenerei sau a partenerului - ce poate fi mai placut in timpul preludiului?

gheata stimulare

Vara se apropie cu pasi repezi. Folositi cuburile de gheata pentru a va excita chiar si reciproc in lunile fierbinti care urmeaza!

Daca ati urmarit filmul Noua Saptamani si Jumatate, trebuie sa va aduceti aminte de scena in care eroul isi aduce partenera pe culmile placerii trecand un cub de gheata peste sfarcurile ei, in josul abdomenului lui si pana la marginea chilotilor ei.

Excitarea partenerei sau a partenerului - ce poate fi mai placut in timpul preludiului?
Sfarcurile sunt sensibile in special la ceva rece, de aceea un cub de gheata este o optiune buna. Folosind un cub de gheata pentru a-i stimula sfarcurile, o femeie se va simti excitata in mod placut pe tot corpul ei. Daca combinati cubul de gheata cu limba, succesul este garantat, mai ales daca partenera voastra reactioneaza bine la combinatia de cald si rece. In acest caz, excitarea este garantata. In afara de sfarcuri, cuburile de gheata pot fi folosite si pentru stimularea clitorisului si chiar a spatelui si a picioarelor. Este mereu indicat sa schimbati cuburile de gheata cu limba pentru ca amestecul de cald si rece este combinatia castigatoare pentru a va excita partenera.

Sfarcurile barbatilor sunt la fel de sensibili iar excitarea la barbati este de asemenea simpla de infaptuit. In afara de sfarcuri, puteti merge si mai jos si sa-i stimulati bilele, penisul si anusul.

Un cub de gheata este perfect nu doar pentru excitarea organelor sexuale ci si pentru stimularea buzelor. De asemenea si pentru sarutat, in care partenerii vor schimba cubul cu ajutorul limbilor si sa simta amestecul de cald si rece. Cubul nu ar trebui sa fie prea mare pentru ca efectul nu va fi cel dorit, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa iasa cam ciudat si deloc sexy. Pentru excitarea reciproca, incepeti incet si cu grija, apoi mariti usor ritmul si sa schimbati locul stimularii. Fiti atenti la reactii si la nivelul de excitare al partenerului, doar intr-un asemenea fel veti atinge culmile extazului si va fi o introducere excelenta la contactul sexual.

Iata asadar cum un simplu cub de gheata poate sa duca la o excitare penis, sfarcuri sau alte zone erogene. Orgasmul si excitarea sunt foarte strans legate una de cealalta atunci cand vine vorba de contactul sexual. Lasati-va imaginatia sa isi faca de cap si nu ezitati sa folositi cubul de gheata si pentru altceva decat pentru bautura voastra preferata.