kamasutra pe facebook

Orgasme masculine multiple

Timpul necesar pentru a obtine orgasme masculine multiple: A invata sa fiti un barbat multi-orgasmic necesita timp si practica timp de mai multe sesiuni.

Procesul de invatare de a avea orgasme masculine multiple pentru barbati este in parte o problema de dezvatare a anumitor credinte despre orgasmele masculine si a raspunsurilor sexuale masculine. Pentru ca raspunsurile sexuale si orgasmul tinde sa vina usor pentru barbati, ei rareori exploreaza alte optiuni. Dar sunt numeroase de motive pentru a verifica ce este sub capota, chiar daca motorul este perfect in ordine. Cheia este sa intelegeti ca orgasmul si ejacularea sunt doua experiente diferite pentru barbati.

Iata cum:
1.    Respiratia si orgasmele masculine multiple.
Daca nu ati invatat inca cum sa va folositi respiratia pentru a va explora trupul, ati putea dori sa va revizuiti importanta respiratiei pentru explorarea sexuala. Pentru exercitiile de mai jos ar trebui sa respirati adanc si sa va concentrati asupra schimbarii respiratiei pe masura ce treceti prin raspunsurile sexuale, va excitati, construiti excitatia sexuala, aveti orgasm si ejaculare.

2.    Muschii PC si orgasmele masculine multiple.
Muschii vostri Pc sunt cei care va ajuta sa opriti urina atunci cand urinati. Muschii vostri PC sunt implicati si in experimentarea unui orgasm si a invata cum sa ii folositi in dezvoltarea capacitatii multi-orgasmice. Gasiti-va muschii PC si asigurati-va ca stiti cum se simte sa ii strangeti si sa ii eliberati (numite exercitii PC.) Daca nu le-ati mai facut inainte, invatati cum sa faceti exercitii Kegel pentru barbati.

3.    Descoperiti-va “punctul fara intoarcere”.
Acesta este momentul din excitatia sexuala dupa care ejacularea este inevitabila. Cea mai buna metoda pentru a identifica aceasta este prin masturbare si sa acordati atentie pe masura ce urmati sa ejaculati. Chiar inainte de ejaculare ati putea observa o anumita senzatie, care este semnul ca sunteti pe cale sa atingeti punctul fara intoarcere. Cunoscand cum se stie aceastava va ajuta cum sa va amanati orgasmul. Identificarea acestui punct este importanta si pentru a invata cum sa va controlati ejacularea. 

4.    Inainte de a invata ceva nou, nu va grabiti sa va intelegeti linia de baza. E esential sa gasiti un raspuns la intrebarile de mai jos, face parte din cheia succesului pentru a obtine orgasme masculine multiple:
o    Ce faceti pentru a va excita?
o    Ce se intampla cu trupul vostru si respiratia voastra pe masura ce deveniti si mai stimulati?
o    Cum se simte exact inainte de un orgasm? Chiar inainte sa ejaculati?
o    Ce se intampla cu trupul vostru dupa un orgasm?

5.    Practicati atunci cand sunteti singuri, si cand aveti timp pentru a va concentra.
A invata sa va diferentiati orgasmul de ejaculare ia timp si o atentie deosebita. Nu faceti aceste exercitii atunci cand va grabiti la serviciu, sau faceti cina pentru familia voastra. As recomanda si sa faceti aceste exercitii de unuii singuri la inceput. Daca aveti pe altcineva acolo, o parte din atentia voastra va fi pe ei.

6.    Relaxati-va si concentrati-va asupra trupului pentru a putea obtine orgasme masculine multiple
Acest proces tine doar de atentie. Pe masura ce incepeti exercitiile relaxati-va, s-ar putea sa doriti sa va dezbracati, si incercati sa va concentrati asupra trupului in acel moment. Plimbati-va mainile in susul si in josul trupului, si simtiti-va cu adevarat trupul. Va puteti atinge organele genitale si alte parti ale trupului care va excita cu adevarat, dar nu incepeti sa va masturbati imediat.

7.    Masturbati-va incet, acordand atentie la schimbarile din trupul vostru.
Acum va puteti masturba cum doriti, dar fiti atenti la energia din trupul vostru.
o    Sunt mai calde anumiti parti ale trupului decat altele?
o    Se misca energia in sus (sau jos) trupului vostru, sau sta intr-un singur loc?
o    Pe masura ce va apropiati de un orgasm cum se schimba in energia in trupul vostru? Nu va duceti la un orgasm sau ejaculare inca.

8.    Incepeti si incheiati stimularea, jucati-va cu punctul fara intoarcere.
Daca simtiti ca va apropiati de punctul fara intoarcere opriti stimularea si inspirati de cateva ori adanc. Odata ce v-ati retras de la punctul fara intoarcere puteti incepe sa va stimulati din nou. Faceti aceasta de cel putin doua ori. Faceti acest lucru pentru a obtine un simt mai detaliat a felului in care este punctul fara intoarcere, si descoperiti cum va puteti controla cand treceti punctul.

9.    Folositi-va muschii PC pentru a va retrage de la punctul fara intoarcere.
Pe masura ce simtiti ca va apropiati de orgasm opriti stimularea la fel ca in trecut, dar de data asta strangeti-va muschii PC si tineti-i timp de cateva secunde. Observati cum se simte. Aceasta este tehnica pe care o puteti folosi pentru a va preveni de la ejaculare si creati oportunitatea pentru a avea cateva orgasme in rand.

10.    Folositi-va respiratia pentru a creste fluxul energiei orgasmice.
A avea orgasme masculine multiple nu depinde doar de folosirea muschilor PC, tineti cont si de faptul ca trebuie sa permiteti energiei sa curga si in alta parte a trupului decat in cel fara intoarcere. Atunci cand va apropiati de orgasm, observati construirea energiei (caldura) in partea de jos a trupului, si incepeti sa inspirati adanc in timp ce vizualizati energia inspre piept si cap. 

11.    Dati-va drumul, vedeti unde va duce.
Stagiul final al acestui exercitiu pentru orgasme masculine multiple este sa va lasati sa aveti un orgasm, in timp ce folositi tehnicile invatate mai sus incluzand respiratia, atentia, si strangerea muschilor PC. Prima data cand veti incerca aceasta, lasati-va sa aveti un orgasm, dar strangeti-va muschii PC pe masura ce simtiti ca treceti “dincolo de limite”. S-ar putea sa nu functioneze de prima data, dar cel mai rau lucru care ar putea avea loc este sa aveti un orgasm si sa incercati din nou.

12.    Folositi-va respiratia, muschii PC, si atentia pentru un orgasm fara ejaculare. Pe masura ce practicati ultimul pas de mai sus, ati putea afla ca va aflati la punctul fara intoarcere, treceti-l, si experimentati un orgasm fara ejaculare. Nu asteptati ca orgasmul sa se simta la fel ca un orgasm pe care il aveti cu ejaculare. Orgasmele fara ejaculare se simt diferit, dar pot sa fie si ele foarte placute.

Sfaturi:
1.    Pasii de mai sus sunt o versiune extrem de scurta a tehnicilor pe care barbatii le-au practicat timp de mii de ani pentru orgasme masculine multiple. 

2.    Orgasmele masculin multiple sunt asociate cu elemente de spiritualitate sexuala. Cu siguranta a face acest lucru implica energia trupului vostru. Bazandu-va doar pe creierul vostru, corpul vostru este un lucru minunat capabil sa experimenteze placere intensa si infinita. Daca preferati sa vedeti aceasta ca un experiment stiintific, faceti-o, orgasmele multiple la barbati sunt minunate!

3.    Instructiunile de mai sus au fost scrise pentru ca barbatii sa le practice singuri. Dar aceste exercitii pentru orgasme masculine multiple pot sa fie usor adaptabile pentru a le folosi cu partenerii (si sunt minunate pentru oricine face sex cu barbati).

 

Produse recomandate

Alte articole