kamasutra pe facebook

Pozitii penetrare adanca

In pozitia sexuala penetrarea adanca, orgasmul va veni femeii cu spasme adanci si intense si contractii.

In seriile noastre de cele mai bune pozitii sexuale v-am prezentat diverse pozitii pentru un numar de conditii si circumstante. Acest articol va ofera absolut cele mai bune pozitii sexuale pentru acele cupluri care doresc ca penetrarea adanca sa fie posibila.

Despre Penetrarea Adanca  
Adevarul este ca anatomia unei femei (in ceea ce priveste uterul) este capabila sa-si schimbe forma in functie de pozitia ei in timpul actului sexual. Unele femei sunt foarte interesate sa aiba o penetrare cat mai adanca posibil (pana la cervix), si chiar daca barbatul are un penis suficient de lung, pozitia asumata ar putea sa nu permita o penetrare suficient de adanca.

Penetrare adanca - pozitia Racul pe Spatele Lui
Aceasta pozitie este pur si simplu cea mai buna pentru penetrarea adanca. Este o pozitie a barbatului deasupra, si permite mult contact facial intre parteneri. De asemenea, ii ofera barbatului capacitatea de a penetra intr-o maniera robusta, si femeia sa se intoarca la penetrare in propria ei miscare alternativa. Pozitia se numeste Racul pe Spatele Lui, si provine de la Kama Sutra si a clasicii arabe, Gradina Parfumata.

Penetrare adanca in pozitia Crabul pe Spate
Pentru o penetrare adanca, femeia se va intinde pe spatele ei pe pat, doar cu partea de sus a corpului ei, si coapsele ei puse aproape de marginea patului, la capatul din spate.

Picioarele ei sunt departate de unghiul natural al patului, si picioarele ei atarna peste pat cu picioarele pe podea. Barbatul sta sau se apleaca aupra ei, si o penetreaza cu usurinta. In acest timp, femeia isi indoaie genunchii in spate inspre sanii ei, si seamana cu un rac pe spate. Aceasta penetrare adanca ofera placere intensa ambilor parteneri. Barbatul se sustine cu mainile, dar truchiul lui si al femeii sunt in general intr-un contact foarte apropiat.Trunchiul femeii este indreptat in jos, dar ea este libera sa isi miste pelvisul, si ar trebui sa faca acest lucru pe masura ce barbatul va incepe sa o penetreze.

Barbatul in sine poate sa aiba ambele sau un picior pe podea pentru a se sprijini, oricum este confortabil. Femeia isi poate trage picioarele mai tare in spate pentru a permite o penetrare mai adanca, si barbatul ar trebui sa aiba grija pentru ca penetrarea lui sa nu provoace durere. Femeia isi poate sprijini unul sau ambele picioare pe umerii barbatului.
Cuplul ar trebui sa se miste in miscari coordonate de penetrare si sa se abtina cat mai mult posibil. Acest lucru aproape sigur va asigura un orgasm sincronizat daca este facut corect.
Aceasta pozitie permite un maxim de penetrare adanca si poate sa fie folosita de cuplurile in care barbatul ar putea avea doar un penis de marime medie.
In acest fel, pe masura ce femeia isi ridica coapsele de pe pat, penisul barbatului este penetrat pe deplin, si intr-o extindere maxima, marimea penisului unui barbat nu este prea importanta, de vreme ce penetrarea este la un nivel foarte adanc.

Despre orgasm si penetrarea adanca
In pozitia sexuala penetrarea adanca, orgasmul va veni femeii cu spasme adanci si intense si contractii. Este foarte recomandat ca barbatul sa nu se retraga in timpul orgasmului lui, ci sa continue sa penetreze in timp ce femeia (sau amandoi) ajung la o concluzie adanc satisfacatoare. Racul pe Spatele Lui este absolut cea mai buna pozitie sexuala pentru cea mai adanca penetrare posibila.

 

Produse recomandate

Citeste si asta