kamasutra pe facebook

Pozitii pentru un penis mic

Indiferent daca ai un penis mic sau esti foarte dotat, cel mai mult conteaza pozitionarea.

Barbatii simt adesea ca marimea penisului lor este neadecvata. Chiar daca partenera nu le-a atras atentia ca au un penis mic, ei ar face aproape orice pentru unul sau doi centimetri in plus. Dar majoritatea femeilor nu le pasa de cat este de mare membrul unui barbat, atata timp cat stiu cum sa le satisfaca in pat. Chiar si cu un penis mic, femeile pot fi satisfacute peste masura asteptarilor. Asadar nu va simtiti mai putin dotati, cititi mai departe despre pozitiile sexuale pentru un penis mic.

Indiferent daca ai un penis mic sau esti foarte dotat, cel mai mult conteaza pozitionarea. Iata asadar inca o dovada ca marimea penisului este mai putin importanta, pozitia sexuala fiind cea care da verdictul. Barbatul isi poate penetra partenera pana la nesfarsit si sa nu reuseasca sa-i ofere la sfarsit un orgasm. In concluzie, nu uitati de preludiu si asigurati-va ca-i veti oferi partenerei stimularea clitoridiana de care are nevoie.

1. Prinderea
In aceasta prima pozitie sexuala pentru un penis mic, partenera voastra ar trebui sa se intinda pe spate si voi sa va asezati deasupra ei, tinandu-va cu armele ei. Odata ce penisul vostru este in interiorul ei, ea ar trebui sa isi adune picioarele sub voi – astfel incat sa fie drepte. Picioarele voastre ar trebui sa se odihneasca in exteriorul alor ei. Ea ar trebui apoi sa-si stranga coapsele impreuna in timp ce isi strange muschii vaginali in acelasi timp.
Aceasta pozitie creeaza sentimentul de presiune intensa pe penisul vostru care ar trebui sa va faca sa simtiti de parca ati umple vaginul partenerei complet. Este si o pozitie buna pentru ea, pentru ca furnizeaza suficienta stimulare clitoridiana datorita felului in care labiile i se ridica pe masura ce isi strange coapsele. Din aceasta pozitie, chiar daca ai un penis mic, diferenta de marime nici nu se mai face simtita, stimularea clitoridiana pe care i-o oferi fiind cheia succesului vostru.

2. Picioarele ei Departate
Pentru a face aceasta pozitie, partenera voastra ar trebui sa se intinda pe spate si sa isi ridice picioarele in aer. Ar trebui sa o penetrati in pozitia ingenunchind si sa isi ridice picioarele mai sus pentru a se odihni pe unul dintre umeri. O puteti penetra pe masura ce partenera voastra isi va presa coapsele si genunchii impreuna. Coapsele ei presate va vor strange atat penisul si clitorisul, ajutandu-va pe amandoi sa obtineti un maxim de senzatie.
In aceasta pozitie puteti primi cel mai mult din marimea voastra pentru ca penetrarea este adanca si vaginul este strans, care va va furniza mai multa frecare pentru voi si sentimentul de plenitudine pentru partenera voastra. Iata inca o dovada ca un penis nu trebuie sa dea motive de ingrijorare barbatului.

3. Binecuvantarea Punctului G
Partenera voastra ar trebui sa se intinda pe spate si sa isi adune cat mai tare genunchii de pieptul ei. Ar trebui apoi sa ingenucheati fie pe partea coapselor ei, sa gasiti o pozitie care este confortabila si sa va penetrati partenera. Ea se poate tine apoi de genunchi si sa isi ridice coapsele astfel incat sa o penetrati intr-un punct care sa-i stimuleze punctul G. Aceasta pozitie tinteste primii cativa centimetri ai vaginului care este plin de terminatii nervoase. Chiar si un penis mic, va reusi sa stimuleze aceasta zona sensibila fara absolut nicio problema.

4. Iubire De Catelusi
Aceasta pozitie clasica pe la spate ofera un sex mai dur. Ar trebui sa ingenuncheati pe masura ce o penetrati pe partenera pe la spate; ea isi poate folosi bratele pentru o mai buna pozitionare si sa isi ridice corpul in sus pentru un contact mai intim intre voi.

Tipul pozitiei pe la spate este ideala pentru barbatii cu penis mic, pentru ca atunci cand este facuta la unghiul corect penisul pare mai mare. In aceasta pozitie, un penis mai mic poate sa fie de fapt in avantaj pentru ca o puteti penetra fara a va ingrijora ca ii atingeti cervixul, ceea ce poate sa fie foarte dureros pentru ea.

In concluzie, un barbat cu penis mic sau de orice marime, ii poate oferi partenerei un orgasm puternic atata timp cat pozitiile sexuale sunt abordate in mod corect iar stimularea clitoridiana este si ea prezenta. In acest articol v-au fost prezentate doar cateva pozitii sexuale pentru un penis mic, ramane in continuare sa le experimentati si sa descoperiti altele noi care vor face ca sexul sa fie mult mai placut pentru amandoi.

 

Produse recomandate

Citeste si asta