kamasutra pe facebook

Pozitii sexuale, pozitia 69

Pozitia sexuala cunoscuta sub numele de saizeci si noua ne permite sa coboram reciproc in jos unul pe altul in acelasi timp.

Pozitia sexuala cunoscuta sub numele de saizeci si noua ne permite sa coboram reciproc in jos unul pe altul in acelasi timp. Sexul oral este o buna activitate! Pozitia  69 poate fi foarte ploacuta pentru ambii parteneri si poate adauga o mica varietate la sexul oral.

Pozitia 69 este o pozitie sexuala in care ambii parteneri isi fac sex oral unul  altuia in acelasi timp. De obicei iubitii sunt asezati unul langa altul sau unul pe altul. Destul de usor, dar totusi este ceva complicat.

Cum sa o faci in pozitia 69 Vertical
Femeia culcata pe spate, pe pat, cu capul pe margine. Barbatul sta calare pe fata ei, apoi se apleaca peste ea si apoi o preia sus, cu picioarele in jurul gatului. Dar fiti foarte atenti ca exista o buna aderenta pe femeie atunci cand ea ajunge la orgasm. Deci, stati langa pat. In pozitia 69. femeia ar trebui sa obtina o senzatie foarte ingrijita atunci cand ajunge la orgasm cu capul cu susul in jos. Fii foarte atent, asigura-te ca esti  suficient de puternic si ti potriveste suficient sa faci acest lucru. Mult noroc si  distreaza-te cand intri pe pozitie!

Pentru multe cupluri, pozitia 69 este o pozitie incomoda, in special atunci cand exista o diferenta de marime incredibila intre parteneri. In acest caz, se recomanda ca barbatul sa se incovoaie in timp ce-l incaleci usor. Capul lui va fi ridicat si va avea in acelasi timp acces la vagin in timp ce partea pretioasa a lui de jos este usor ridicata iar tu nu mai trebuie sa te apleci peste. Pozitia 69 este foarte intima, erotica, fierbinte si usor de realizat.

Tot pozitia 69 este si cea care va poate ajuta sa va imbunatatiti activitatea sexual. Cunoasterea partenerei/ului i este deosebit de importanta atunci cand vine vorba de sex. Prin sex oral, puteti descoperi intensitatea cu care ii place partenerei/ului sa fie stimulat/a. In pozitia 69 nu este obligatoriu ca orgasmul sa fie simultan, insa daca reusiti acest lucru, veti descoperi senzatii cu totul noi si puternice.  Se spune ca ejacularea in pozitia 69 este mai puternica, poate si datorita faptului ca placerea este mai intensa. Daca e cazul, stabiliti dinainte daca ejacularea va fi sau nu in cavitatea bucala.

 

Produse recomandate

Citeste si asta