kamasutra pe facebook

Barbatul deasupra

Nu va fie frica sa incercati lucruri noi in dormitor, dar nici nu abuzati de aceleasi pozitii sexuale doar pentru a-i face pe plac partenerului.

pozitie barbatul deasupra

Barbatii deasupra,  pe la spate, barbatul deasupra. - aceleasi pozitii sexuale din nou si din nou poate sa va aduca monotonie in viata sexuala si multe pozitii noi de sex pe care barbatii le folosesc nu sunt atat de grozave pentru femei. Dar iata vestile bune – barbatilor in general le place orice pozitie sexuala atat timp cat penisul lui este... ei bine, ati prins idea. Asadar fetelor, aici sunt trei pozitii sexuale minunate pe care trebuie sa le incercati in seara asta!

Femeia Deasupra
Ei bine, am auzit cu totii despre pozitia femeia deasupra. Cu totii am incercat diferite pozitii sexuale cu femeia deasupra. Dar iata un motiv pentru care trebuie sa transformati aceasta pozitie intr-una pe care sa o faceti in mod regulat, pozitiile care duc spre sex. Stiati ca majoritatea femeilor pot avea orgasm atunci cand stau deasupra? Aceasta este pentru ca unghiul dintre penisul unui barbat si punctul vostru G este perfect pentru cantitatea corecta de stimulare. Tocmai de aceea foarte multe femei prefera aceste pozitii sexuale in care ele detin un control deplin.
Variatia: Stati cu fata inspre picioarele barbatului, in loc de inspre capul lui. Aceasta se numeste pozitia “Cowgirl Invers”. Aceasta ii ofera unui tip o noua perspectiva asupra spatelui vostru si puteti utiliza chiar un vibrator in aceasta pozitie sexuala pentru a va stimula clitorisul si sa faceti ca aceasta pozitie sa va innebuneasca.

Stand Fata in Fata
Puneti-l pe partenerul vostru sa stea in stil indian pe pat sau canapea, sau oriunde va place. Stati fata in fata cu voi, si sa va coborati pana la penisul lui, insfacandu-l cu picioarele. Aceasta pozitie sexuala este minunata pe pat pentru arcurile dinantru va vor arunca in sus si in jos si pentru ca va face majoritatea lucrului. De ce este aceasta pozitie minunata pentru femei? Contactul fata in fata si intimitatea emotionala pe care o puteti experimenta in aceasta pozitie este dincolo de limite.

Variatia:
Amandoi veti sta, dar incercati sa va indepartati de fata partenerului.

Unul Langa Altul
O femeie care cauta sa incerce pozitii sexuale noi, una dintre aceste miscari acrobatice ii poate parea de-a dreptul bizare. Chiar se presupun a functiona? In pozitia Unul Langa Altul, pur si simplu stati jos si stati in fata partenerului vostru cu picioarele incrucisate in asa fel incat sa va poata penetra cu penisul. Aceasta nu necesita niste miscari speciale, dar totusi va ofera intimitatea emotionala si fizica de care aveti nevoie pentru a avea un orgasm.

Variatia: Incercati aceasta pozitie fiind mai departe de el, asemenea pozitiei lingura. Puneti-va o perna la piepta si incercati sa aveti un control mai bun pentru a-l atinge si sa va poata mangaia sanii. Aceste pozitii sexuale alunga monotonia din viata sexuala a cuplului.

Nu va fie frica sa incercati lucruri noi in dormitor, dar nici nu abuzati de aceleasi pozitii sexuale doar pentru a-i face pe plac partenerului. Gasiti pozitii sexuale de care sa va bucurati atat voi cat si partenerii vostri si sa le schimbati intre ele in timp ce faceti sex astfel incat viata voastra sexuala sa nu stagneze. Concentrati-va asupra petrecerii a mai mul timp cu partenerul vostru si sa va bucurati de senzatiile sexuale pe care le impartasiti in loc sa va concentrati asupra marelui orgasm. Sanse sunt, marele orgasm va veni de unul singur, fara sa vi-l doriti neaparat.