kamasutra pe facebook

Imbunatatiti pozitia 69

Pozitia 69 va fi placuta doar daca veti gasi pozitia corecta care sa fie confortabila pentru amandoi.

imbunatatire pozitia 69

Pozitia 69 poate fi magica dar poate fi de asemenea si un adevarat cosmar daca uiti regulile de baza. Va oferim sfaturi cum sa faceti pozitia 69 si mai placuta... A face sex din pozitia sexual 69 poate fi foarte distractiv.

1. Regula pentru pozitia 69: Igiena
Desi unora le place “murdar”, este totusi bine sa pastrati igiena in minte atunci cand va decideti sa faceti pozitia 69. Daca vreti ca partenerul voastru chiar sa se bucure de pozitia 69, atunci ar trebui sa faceti un dus inainte de a incepe. In acest fel amandoi veti fi curati si veti avea o oportunitate excelenta pentru un preludiu. Gandurile voastre vor fi obraznice si murdare, dar corpurile voastre vor fi curate.

2. Regula pentru pozitia 69: Faceti-va confortabili
Pozitia 69 va fi placuta doar daca veti gasi pozitia corecta care sa fie confortabila pentru amandoi. Sex din pozitia 69 nu este o alegere confortabila pentru toate cuplurile, asa ca ar trebui sa gasiti combinatia perfecta care sa vi se potriveasca. Unor parteneri le place pozitia 69 doar daca partenerul mai slab sta deasupra in timp ce altii o fac stand pe o parte. Sfatul nostru este sa experimentati!

3. Regula pentru pozitia 69: Acordati-va timp
Nu trebuie sa va concentrati doar asupra organelor genitale in pozitia de sex 69. Ar trebui sa acordati atentie si asupra saruturilor partii interioare a coapselor, fund si osului pubian, si va puteti folosi si mainile pentru a va excita si mai mult partenerul.

4. Regula pentru pozitia 69: Nu fiti lenesi
Scopul suprem pentru pozitia sexuala 69 este sa acordati si sa primiti in acelasi timp. Daca nu va puteti concentra asupra daruitului pentru ca va place prea mult ceea ce primiti, puteti sugera sa schimbati pozitia pentru a le putea face pe amandoua.

5. Regula pentru pozitia 69: Nu fiti tacuti

Nu uitati sa-i aratati partenerului cat de mult va place. Gemetele voastre vor fi un semn clar ca el sau ea este bun(a) la ceea ce el sau ea face. Ar trebui sa-i spuneti partenerului si atunci cand nu va place ceea ce el sau ea face si v-ar placea mai mult daca el sau ea ar face altceva.

6. Regula pentru pozitia 69: Folositi-va imaginatia
Nu trebuie sa va folositi doar limba in pozitia de sex 69. Puteti include si un vibrator, margele japoneze, degetele voastre sau puteti practica chiar si analingus. Puteti face orice ar putea condimente lucrurile.