kamasutra pe facebook

Sex in picioare

Europenii si americanii fac de obicei sex stand in picioare in asa fel incat femeia sa se poata sprijini de un perete.

sex stand in picioare

Daca va place sa incercati pozitii sexuale noi, atunci trebuie neaparat sa incercati una care este putin mai exigenta. De ce sa nu incercati sa faceti sex stand in picioare? Daca tu si partenerul tau vreti sa faceti sex in picioare, ar fi bine sa o faceti sprijinindu-va de o suprafata solida.

Pentru toti cei care le place sa o faca repede
Cu siguranta ati vazut un film in care personajele principale o faceau intr-un lift sau sprijinindu-se de peretele unui bar de vreme ce nu mai puteau astepta sa ajunga in pat. Aceasta pozitie sexuala se numeste a face sex stand in picioare. Desi a face sex stand in picioare pare sa fie usor, nu aceasta este realitatea. Mai ales daca barbatul este mult mai inalt decat femeia, si daca picioarele lui nu ii sunt suficient de puternice. Daca diferenta de inaltime dintre ei este prea mare, barbatul va intampina dificultati in a o penetra pe ea in timp ce fac sex stand in picioare. Problema poate sa fie solutionata daca el o ridica pe femeie in poala lui si o penetreaza. Acest lucru nu va fi posibil daca ea este prea plinuta sau daca el este prea slab. Atunci cand doi iubiti se potrivesc din punct de vedere fizic si nu nicio problema in a face sex stand in picioare, avem cateva trucuri in plus care s-ar putea sa va ajute.

Ei bine, cum este posibil sa faceti sex stand in picioare?
A face sex stand in picioare va fi usor daca femeia se sprijina de o suprafata solida, cum ar fi un copac sau un perete. Nu incercati sa faceti sex stand in picioare lovindu-va de usa sau de orice alta suprafata care s-ar putea prabusi sau rupe. Daca nu aveti nicio suprafata solida, atunci nu o faceti. Gandindu-va constant ca usa s-ar putea prabusi nu va va fi de prea mare ajutor. Cand faceti sex stand in picioare , femeia ar trebui sa stea cu usurinta, cu picioarele departate. Ea trebuie sa stea ferm astfel incat sa poata fi penetrata. Daca sta dreapta, ea nu va cadea. Si se poate prinde strans de fundul tau. A face sex stand in picioare poate fi uimitor daca ambii parteneri sunt aproximativ de aceiasi inaltime.

Penetrarea si sexul stand in picioare cu ajutorul metodei hinduse
Europenii si americanii fac de obicei sex stand in picioare in asa fel incat femeia sa se sprijini de un perete, in timp ce barbatul se apleaca putin pentru a o putea penetra mai usor. Puteti face sex stand in picioare si sa va priviti in ochi, sau o puteti face si pe la spate. Dar nu in stilul cunoscut pe la spate. Pe la spate ar insemna ca nu faci sex stand in picioare de vreme ce femeia este aplecata. Hindusii s-au gandit la o metoda diferita de a face sex stand in picioare. Ei ridica femeia si o plaseaza pe penis. Aceasta se presupune sa duca la o experienta foarte orgasmica pentru ambii parteneri. Dar femeia trebuie sa fie usoara ca o pana si flexibila ca o dansatoare orientala pentru ca acest lucru sa fie posibil. Daca nu acesta este cazul si femeia nu este foarte usoara, atunci ar trebui sa incercati sa faceti sex stand in picioare prin metoda hindusa in apa. Trebuie doar sa gasiti o suprafata solida pentru a sprijini femeia de el sau sa se tina singura de ea. Daca partenera voastra este putin mai inalta, atunci ar trebui sa-i pui mainile de gatul tau. Ea poate sa inceapa sa se pregateasca sprijinind un picior de podea si sa il ridice pe celalalt peste antebrat. Acum ea isi va putea pune ambele picioarele in jurul taliei, sau peste ambele antebrate, sau chiar in jurul gatului. Daca sunteti suficient de puternic, ea isi poate incrucisa picioarele si sa se lase pe spate de tot astfel incat capul ei sa fie aproape de podea. Dar o si puteti intoarce, asezati-i vaginul aproape de gura voastra, si faceti o pozitie 69 in picioare. Sunt multe feluri in care puteti face sex stand in picioare. De ce sa nu incercati cateva pozitii si chiar sa inventati cateva? Daca va sprijiniti de un perete atunci cand fcaeti sex stand in picioare, femeia se poate departa de perete cu un picior si sa controleze ritmul. Nu va ingrijorati daca nu va terminati. Luati sexul in picioare ca pe un experiment. De vreme ce este o metoda noua de a face sex , trebuie doar sa vedeti ce va place si ce nu. Orgasmul poate sa astepte.

Facand sex in picioare putin timp, va puteti prelungi sesiunea de sex - prima data incercati sa faceti sex stand in picioare si terminati asa cum faceti de obicei. Daca incercati o versiune mai acrobatica de a face sex stand in picioare, este bine sa o faceti deasupra patului astfel incat partenerul vostru sa nu cada la pamant.