kamasutra pe facebook

Orgasm mai repede

Unor barbati li se pare dificil sa faca altceva atunci cand preludiul este gata si sexul este in plin avant.

orgasm mai rapid

Orice femeie este capabila sa aiba un orgasm repede atunci cand este mangaiata in timpul penetrarii. Senzatiile combinate de penetrare si mangaiere, care duc la un orgasm intens, o vor lasa muta de uimire. Asadar unde ar trebui sa atinga un barbat o femeie pentru a o face sa se termine repede? Unele femei prefera sa le fie atinsi sanii, in timp ce unele femei prefera saruturile pasionale, dar adevaratul secret pentru un orgasm mai rapid este atingerea clitoridiana in timpul sexului.

Cu toate acestea, acest lucru este mai usor de spus decat de facut. Pozitiile sexuale obisnuite (cum ar fi cea a misionarului) necesita ca voi sa va folositi una sau doua maini pentru a va mentine echilibrul. Unor barbati li se pare dificil sa faca altceva atunci cand preludiul este gata si sexul este in plin avant. Un remediu pentru acest lucru este sa va implicati in pozitii sexuale care permit atingerea clitorisului fara prea mult efort din partea barbatului. Pentru un orgasm mai rapid, va puteti implica si in pozitii sexuale care va vor usura ca femeia sa atinga clitorisul si sa si-l stimuleze fara a se obosi prea tare.

Exista trei pozitii sexuale care vor functiona pentru a obtine un orgasm mai repede

Alinerea Coitala pentru orgasm mai repede
In ciuda termenului tehnic pentru aceasta pozitie sexuala, este destul de usoara. Barbatul sta direct deasupra femeii si unghiul penetrarii este similar cu cel al pozitiei misionarului. Cu toate acestea, in pozitia alinierii coitale, regiunea pubiana a unui barbat este presata de cea a femii. Acest lucru face sa para de parca el s-ar balansa intr-un balansoar, mai degraba decat de miscari in sus si in jos. Balansul ritmic al clitorisului femeii va provoca un orgasm imediat. Inca un beneficiu al acestei tehnici pentru orgasm mai repede este ca ii puteti saruta buzele si sa ii gemeti in ureche in timp ca va aflati in aceasta pozitie.

Femeia Deasupra pentru orgasm mai rapid
Aceasta pozitie va face mai mult decat sa o ajute pe femei sa aiba un orgasm mai repede, va creste si intensitatea orgasmului ei. Aceasta seamana cu pozitia alinierii coitale, dar in locul barbatului care sta deasupra, femeia sta deasupra. Femeia se poate apleca in fata, sa-si arcuiasca spatele, si sa-si mentina vaginul in contact permanent cu baza penisului sau cu regiunea pubiana. In aceasta pozitie, ea poate controla ritmul precum si adancimea penetrarii. In plus, ea se poate presa de regiunea pubiana a barbtului astfel incat clitorisul ei este stimulat prin frecarea de pielea lui.

Pozitia Pe La Spate - un orgasm mai repede si mai intens

In aceasta pozitie, o fata se poate juca cu clitorisul ei oricat de mult vrea in timp ce o penetrati. Pozitia pe la spate este o pozitie care ii permite fetei sa-si atinga trupul cu o mana in timp ce se balanseaza cu cealalta. Ea isi poatee libera si ambele maini balansandu-se cu ajutorul umerilor ei si a capului. Daca vreti cu adevarat sa-i oferiti iubitei cel mai bun orgasm al vietii ei, aceste pozitii sexuale pe care le-am mentionat va vor ajuta sa-i atingeti clitorisul in timpul sexului.  Clitorisul este foarte sensibil,  si orice fata va va spune ca clitorisul joaca un rol important in provocarea orgasmului in timpul masturbarii.