kamasutra pe facebook

Contactul sexual mai bun

Un barbat este surprins atunci cand o femeie ii spune ca sentimentele ei trebuie sa creasca treptat.

Lucrurile obisnuite au loc in timpul, inaintea si dupa contactul sexual, dar ele de obicei ne pot iesi din mana. Ei bine, exageram, dar ne pot surprinde putin. Cititi trucurile pentru un contact sexual mai bun!

1. Truc pentru un contact sexual mai bun: Atunci cand o femeie spune “aceasta se simte bine” sau ceva de genul “esti cel mai bun”, barbatii de obicei isi grabesc actiunile sau intensifica presiunea. Ea ar putea avea senzatia ca o grabesti, ceea ce va distruge complet cresterea treptata a placerii. Trebuie sa ii permiteti femeii sa se predea in fata placerii - acesta este singurul fel prin care aceasta va creste: si atunci cand ea spune “mai mult”, cu siguranta trebuie sa continuati in acelasi fel.

2: Truc pentru un contact sexual mai bun: Barbatii care sunt cei mai buni la lingerea vaginului isi folosesc toata fata si pun ca arata ca o gogoasa glazurata atunci cand termina. Daca va oboseste limba, folositi-va in schimb nasul sau barbia.

3. Truc pentru un contact sexual mai bun: Unor femei le place daca va frecati nasul de parul lor pubian.

4.  Truc pentru un contact sexual mai bun: In plus - le place daca aplicati presiune asupra partii urinare de sub clitoris cu partea din fata a barbiei si daca va apasati barbia de deschiderea vaginala.

5: Truc pentru un contact sexual mai bun: Se poate ca o femeie sa fie foarte sensibila la stimularea clitoridiana daca poarta lenjerie din matase, insa aceasta stimulare nu ofera placerile maxime pe care le poate simti cu adevarat la fel ca si atunci cand este indepartata orice bariera de protectie la nivelul pielii.

6. Truc pentru un contact sexual mai bun: Un barbat este surprins atunci cand o femeie ii spune ca sentimentele ei trebuie sa creasca treptat. Cresteti viteaza doar atunci cand ea se apropie de un orgasm si concentrati-va mai mult asupra clitorisului ei.

7. Truc pentru un contact sexual mai bun: Femeile simt adesea ca barbatii sunt “distanti” in timpul contactului sexual oral. Stiti ce am spus despre miscarile rapide ale limbii. Ei bine, schimbati - nu folositi miscari rapide.

8: Truc pentru un contact sexual mai bun: Tineti minte ca majoritatea femeilor - mai ales daca sexul oral este prima faza a preludiului - au nevoie de putin timp inainte de a avea un orgasm. Unele femei au nevoie de 15 minute, altele au nevoie chiar de o jumatate de ora. Multi factori joaca un rol important astfel incat femeia sa devina relaxata.

9: Truc pentru un contact sexual mai bun: Respirati, respirati, respirati. Monitorizarea acestui proces este cel mai bun imdicator care va va spune daca va indreptati in directia corecta. O femeie isi arata excitarea si prin indoirea spatelui si prin inclinarea unerilor.

10. Truc pentru un contact sexual mai bun: Unele femei care simt ca nu vor avea un orgasm in timpul contactului sexual oral pot fi foarte tensionate din cauza acestui fapt. Ajutati-o si spuneti-i ca nu este nimic daca nu va avea un orgasm.

 

Produse recomandate

Alte articole